2011. december 10.

Karácsonyi hangulatban.

Sok-sok minden készül mostanában a Tündéri Lonka műhelyben, jöjjenek a képek!

Apró rózsabimbó, púder-csipke összeállításban. Ez egy új megoldási mód, kipróbáltam a tárcsás felületű kitűzőt. Még sokat kell gyakorolnom, ezért az első példányt megtartottam magamnak. 


Ezt a gyöngyfát, amit most dekorelemként használtam, még a nyáron készítettük a nyári napköziben a gyerekekkel. (Imádom a színvilágát)


Jelentkeztem a Tündérműhely Nóris karácsonyi ajándékozós játékra. Arra gondoltam, hogy ajándékozok valamit, ami csak karácsony témájú; illetve valamit, amit egész évben használhat a megajándékozott. A keresztszemes hímzést már régóta ki szerettem volna próbálni, és az egyik munkatársam felajánlotta, hogy megmutatja nekem a technikát. Kár volt, nem tudtam leállni vele :) Ezt az aranyalma-szív karácsonyfadíszt készítettem, IMÁDOM,



valamint ezt a rózsás kitűzőt. A képeslapon ez a felirat: "Rudolph the red-nosed reindeer had a very shiny nose, and if you ever saw it you would ever say it glows" Bájos nagyon. :)


és együtt a meglepetés-csomag. Nóra meg is kapta, és örült neki nagyon.


Ezt a kötött akasztót Anyunak készítettem (még nem megy a kötés, nagyon nem). Nagyon büszke vagyok, mert már mindenki karácsonyi ajándékát megvettem, elkészítettem, csak az apró simítások hiányoznak! :)



Valamint elkészültek az első karácsonyfadíszeim. Nagyon nagy elvárás magammal szemben, hogy minden karácsonyfadíszünk saját kezű alkotás legyen... és megvallom, nagyon fárasztó is. 


Ti hogy álltok a karácsonyi előkészületekkel?

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek, nagyon szépen ki lettek dolgozva!!Az akasztó is!!
    Nekem még a saját készítésű dolgok hátra vannak...Gyorsabban haladnék, ha napközben is tudnék dolgozni, kicsit hiányzik már az esti alvás:)))Majd jövőre:D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm neked, Lora, hogy itt vagy, annyira sokat jelent nekem!
    Aztán majd tessék mutogatni képeket, hogy mikkel készülsz :)
    A fotós álmod: bennem emberedre leltél a biztatás terén. Én hiszek benne, hogy mindenkinek kötelessége teljesíteni az álmait. Másképpen mi miatt élnénk? Ez nem csak egy lehetséges út, hanem szükséges önmagad miatt, hogy visszagondolva úgy érezd, érdemes volt megélni minden pillanatot.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Kinga!

    Nyertél nálam egy szappankát, kérlek keress meg e-mailben!

    Chiara

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...