2013. október 3.

Kámea kisasszony Párizsban

Olyan képeket és blogbejegyzést hozok most, amire nagyon büszke vagyok, remélem, hogy a ti tetszéseteket is elnyeri majd!
Az ötletet Réka fotói adták, ami eszembe juttatta, hogy ha már úgyis utazok Párizsba, akkor a nevezetességekkel együtt lefotózhatnám az egyik alkotásomat. Az egyik kedvenc motívumomra, a kámeára esett a választásom.
Jöjjenek a fotók!


1. A Concorde téren található ez a szökőkút, ahol az első közös fotót megörökítettem. Az idő tavaszias volt, bár minden reggel beborult az ég, itt is egy ilyen pillanatot sikerült elkapni.


2. A Concorde téren találkoztunk össze ezzel a szoborral, mely mintha egy görög istenséget ábrázolna, arra gondoltam, hogy a hölgynek feltétlenül szüksége van egy ilyen közös fotóra, bár ez inkább a bolondozás része a dolognak.


3.-4. Párizsban gyönyörű parkok vannak, telis-tele virágokkal, apró tavacskákkal. Irigylem a város lakosságát, akik a kocogásukat ilyen szép, harmonikus környezetben bonyolíthatják le! A felső fotón egy tavacskával, rajta vitorlással; az alsó fotón a csodás színekben pompázó virágokkal készült impresszionista festmény hatású fotó.


5. Régi épület és színes virágok. Iszonyú ízléses virágoskertekkel találkoztunk, ahol nem csak a látvány, hanem az illatfelhő is feledhetetlen volt!


6. Ebben a blogbejegyzésben leginkább Párizs természeti csodáit hoztam el nektek; az utolsó fotón a Szajnával láthattok közös fotót. Mivel Párizzsal nem lehet betelni, hamarosan jövök még egy blogbejegyzéssel. 


Hogy tetszettek a fotók?

6 megjegyzés:

  1. nice pictures
    you have a great blog !

    Http://Fashioneiric.blogspot.com

    Coline ♡

    VálaszTörlés
  2. óóó, nagyon tetszik, fantasztikus ötlet! a kámea a kedvencem, és Párizs pedig gyönyörű!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ötletesek a képeid a kámeával, kíváncsian várom a többit is! *.*

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen mindenki! / Thank you, everyone!
    Nemsoká jövök az új fotókkal! / The new blog post is coming very soon!
    :)

    VálaszTörlés
  5. Amelie is megirigyelné... ;-) szuperek!!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Lucia!! :) Kukkantsátok meg az új blogbejegyzést is!! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...