2013. október 7.

Kámea kisasszony Párizsban, 2. rész

Itt is vagyok a Párizs projekt második részével! Aki az előző részről lemaradt, itt gyönyörködhet a képekben. Most leginkább a híres-neves épületekkel közös fotókat mutatom meg nektek.

1. Van olyan ember a földön, akinek Párizsról elsőként nem az Eiffel torony képe ötlik fel? Ez a fotó a személyes kedvencem egyébként.


2.-3. A Notre Dame-ról két fotót is hoztam, és elmesélek hozzá egy történetet is! Egy idős tiszteletes a Notre Dame előtt fotózta szintén idős feleségét.. én meg elbőgtem magam a látványtól. Nem tudom az elérzékenyülés pontos okát, a szeretet, ami áradt belőlük, vagy az a megfigyelésem, hogy a tiszteletes egyik szemére vak volt, vagy az irigység, hogy nem tudhatom, megtalálom-e azt az embert, akit keresek.. egyszerűen azt éreztem, hogy én is erre vágyok. Hogy hetven éves koromban azt a férfit szerethessen mélységesen, akiért huszonévesen haldoklok a szerelemtől.4. Itt egy palota féleséggel találkozhatunk, a nevére sajnos nem emlékszek tisztán, de csodálatos volt a hatalmas parkban üldögélni a színes-illatos virágokkal, és az ott egy pálmafa, igen!


6. A Moulin Rouge malomszerű kerekeivel zárom az utazásról szóló blogbejegyzést, kíváncsi vagyok, hogy tetszett nektek? Örülnék, ha a jövőben hasonló izgalmas projektek készülhetnének!


1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...