2012. augusztus 3.

Kívánságlista

Régen volt már kívánságlista, pedig szeretem virtuálisan összegyűjteni vágyakozásaim tárgyait. Egyrészt azért, mert álmodozni jó, másrészről utólag szeretem visszanézni, hogy mennyit változott az ízlésem. Nehéz időszak az életemben a mostani, úgyhogy kapcsoljuk ki a gondokat, hétvége van, napfényes :)

Mindenkinek szívből ajánlom Eszter csudás portékáit. Korábban írtam is róla, hogy miket próbáltam ki tőle, rózsás és epres szappant, és céklás-citrusos arcpakolást. Most erre a rózsás arcpakolásra fáj a fogam!



Nagyon tetszenek Ledanna szépségei, és ez a kitűző annyira én vagyok, hogy jajj. Gondolom nem kell megmagyaráznom. :)


Rábukkantam egy újabb vintage ihletésű boltra, a LalaMagic-ra, ezt a ruhát mindennemű lelkiismeret-furdalás nélkül elfogadnám!


Már csak egy hónap van a nyárból, használjátok ki! Csudásak az esti séták a langymeleg időben, a gyümölcssaláta sárgadinnyével, szőlővel, szederrel, az amerikai csokis sütis fagyi, és a virágos-csipkés lenge nyári ruhák. Élménygazdag augusztust kívánok! 


4 megjegyzés:

  1. A ruhának csodás a színe! Egyik kedvenc színem ez az antik rózsaszín! Eszter készítményeit még nem tudtam kipróbálni, de van ismerősöm aki már használta és áradozott róla, hogy milyen szuper. A kitűző cuki...és tényleg Lonkás! :)
    További szép nyarat!

    VálaszTörlés
  2. Na igen, a ruha színe, meg a szabása, meg annyira bájos, nagyon szerelem. A jó hír, hogy a Lalamagic ingyen postáz világszerte, a rossz hír, hogy ettől még nem megfizethető számomra.
    Eszterről azért, mert most egy kicsit megakadt az útján, segítsünk neki egy kicsit! Ha mással nem, hát azzal, hogy írunk róla.. Mert annyira irigylésre méltó manapság, hogy valaki az álmának élhet.
    Ledanna munkáit pedig már régóta csodálom :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...