2011. február 25.

Pif játék !A játékszabályoknak megfelelően én is játszani hívlak Benneteket!
Én Bebinél-nél jelentkeztem :)

A szabályokról:
1. Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első 3 ember, aki kommenteli ezt a bejegyzést, melyben jelentkezik, ajándékot kap tőlem, amit én készítek. Az ajándékot az elkövetkezendő 365 napon belül juttatom el az első 3 jelentkezőnek.
3. A "nyertesek" kötelezően vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukban és a fent írtak szerint ők is továbbviszik. (Csak ebben az esetben jár az ajándék tőlem!)

12 megjegyzés:

 1. No végre hogy pláne én lehetek valahol az első!
  Ezennel jelentkezem a játékra (vagy -ba), azt hiszem másodszori olvasásra nagy nehezen megértetten a feltételeket is, tehát ezennel benevezettnek tekintem magam.

  VálaszTörlés
 2. Az nem lehet, hogy másodiknak is én jelentkezzek?
  Mindenesetre az első jelentkezésemben vállaltaknak megfelelően meghirdettem a blogomon a játékot. Plusz tájékoztattam a tisztelt burgonyafogyasztókat, hogy még itt Nálad is van két kiadó hely.

  VálaszTörlés
 3. Én is jelentkeznék,nekem sajnos nincs blogom,de nagyon tetszik a blogod és nézegetem a műveidet itt is és a Meskán is!!!Ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 4. Juccantót elfogadom másodiknak, amennyiben meghirdeti valahol a vállalását, hogy 3 embernek készít ő is valamit :)
  Netuddki, elég lesz egy dolgot is kitalálnom neked:)) De igyekszem!!!
  Ééés még várok egy embert

  VálaszTörlés
 5. HÚÚÚÚÚ ez fejtörés lesz!!!Szerintem Netuddki(mivel ismerem mint a rossz pénzt:))beéri valami krumplis étellel is:)))))..de a többi???:))))

  VálaszTörlés
 6. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra!:))

  VálaszTörlés
 7. ha nem kattintottam volna véletlenségből a megjegyzések fülre, biztos nem lelek a kommentedre, kedves Noémi!:D írd meg a címed!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...