2012. július 1.

Kifinomult és nőies

Sokat alkotok mostanában, a fotózásra és a blogolásra viszont kevesebb idő jut. Akik facebookon követnek, hamarabb megismerkedhetnek a legújabb alkotásokkal. Úgy gondolom, hogy rövid bejegyzést nem érdemes írni, annak nincs sikere, a blogokat nagyon háttérbe szorítja a fb és más közösségi oldalak. Mindenesetre nekem továbbra is a blog a kedvenc megjelenési formám, így örülök a visszatérő olvasóknak!

***
Bemutatom nektek a limitált szériás kámeák egyik utolsó darabját, színösszeállítása miatt lehet ünnepi és mindennapi viselet egyaránt, mindenhez illik. Ha van rá igény, szívesen készítek fotóillusztrációt, hogy milyen szettekhez javaslom a viselését!


A keresztszemes-szerelem végre eljuttatott oda, hogy magamnak is készítettem egy rózsát, málna-púder színösszeállításban, vintage csipkével. Nagyon tetszik ez a csipke, ráadásul most divatosak a fehér csipkés ruhák, kísértésbe is esnék szívesen, de nem szabad, ezért is nagy öröm egy saját készítésű különlegesség!
 Továbbá gyönyörű anyagokat rendeltem a fabtextil boltból, és kaptam naturalmentétől, ideje volt használatba venni őket. Levendulás illatosítóból sosem elég, így készült ez a vintage csilláros rózsával és TILDA szalaggal, hogy díszelegjen, illatozzon a ruháim között :)


Holnap meglepetéssel jövök!
Addig is olvassátok el a May Szilviával (Naturila, Bluemay) készített interjúmat!


2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...