2011. december 18.

Karácsonyi hangulatban II. + cserebere játék

Karácsonyfadíszek készítésével foglalkoztam az utóbbi időben.

Ez a kiszokni az egyik kedvencem, csipkével, szívvel díszítettem a keresztszemes hímzést.


Ezt a rénszarvast Ádám rajzolta nekem, én meg elkezdtem játszani, hogy mivel díszíthetném még, így került rá masni és gyöngyök (megannyi apróságot gyűjtöttem össze az utóbbi időben, amiket még fel sem használtam semmire)


Pöttyös szív, vintage anyagból, ami előző életében párna volt. Ez a második számú kedvencem :) Tetszik az az ellentét, ahogy a csipke nemessége ellensúlyozza az akasztó rusztikusságát


Apu ruhaakasztója. A bajusz is keresztszemes hímzéssel készült! A mintáját pedig Ádám grafikus énje készítette el nekem :)


Valamint megkaptam Szonjától a Tündérműhely Nóri által szervezett karácsonyi ajándékozás kapcsán az ajándékomat. Poháralátétek (az újrahasznosítás jegyében, cd-ből, szalvéta technikával), angyalka karácsonyfadísz, karácsonyfa alakú szaloncukor-tartók (ilyenről még nem is hallottam:), meg volt szaloncukor és tea is, nem én tüntettem el, de nem ám


....
és akkor következzen valami, amit korábbra ígértem, de most jött össze:
KI CSERÉLNE VELEM SZÍVESEN?
Amit felajánlok:
* vintage, pöttyös szív alakú karácsonyfadísz csipkével, gombbal (ilyet készítettem magunknak is).
* keresztszemes hímzéssel készült rózsa kitűző, biztonsági kapoccsal záródik, a kedvenc csipkémmel körítettem. A színösszeállítását is nagyon szeretem, sápadt rózsaszín, vanília és ezüstös szürke.

Ha szeretnéd őket birtokolni, nincs más dolgod, mint IDE megírni, hogy mit készítenél nekem ezért a szettért cserébe! Jelentkezni szerda estig lehet.
( A szett értéke kb. 4000 Ft )
Remélem, lesz rá jelentkező, mert nagyon a szívemhez nőttek, sokat időt töltöttem az elkészítésükkel, sok szeretet lakik bennük10 megjegyzés:

 1. Szia!
  Én szívesen cserélnék Veled, írtam a kiírt e-mail címre, de visszadobta, hogy az a cím nem létezik! :( Pedig elég hosszú levél, azért nem akartam kommentben írni... :(

  VálaszTörlés
 2. atunderi.lonka@gmail.com, ide írtál? és mit készítenél nekem?:)

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Ó, köszi, elméletileg erre írtam gyakorlatilag lehet elrontottam... :) Írom máris!

  VálaszTörlés
 4. Szia Lonka!
  Megkaptam a kitűzőt! Annyira aranyos!!! Nagyon szépen köszönöm!!! Boldog Karácsonyt! :)

  VálaszTörlés
 5. Szia!
  Itt válaszolok!Köszönöm kedves kérdésed,szép megmozdulás,de sajnos most nincs időm erre a karácsony miatt,talán majd máskor....
  Emőke

  VálaszTörlés
 6. Szia!

  Én voltam a karácsonyi angyalkád Nóri által szervezett karácsonyi ajándékozáson.

  Remélem tetszett a csomag :)

  VálaszTörlés
 7. szia! nem találtam meg a blogodat, pedig nagyon kerestem... tetszett, igen, a poháralátétekből haza is vittem, mindenki imádta:) az én kedvencem a fán csüngő szaloncukitartó volt, köszönöm!

  VálaszTörlés
 8. Ennek nagyon örülök! :D:D
  A blogom meg itten: http://szonja-kreativ.blogspot.com/

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...