2012. december 30.

Januári kívánságlista


1. 2013-ban be szeretnék szerezni egy új fényképezőgépet!
Ez januárban még nem fog megvalósulni, de hiszek a gondolatok teremtő erejében, úgyhogy ha kívánságlistára teszem, hátha előbb valóra válik. :)


2. 2012 a vintage (hatású) ruhák éve volt nálam (no meg az okkersárga, mustársárga színek iránti rajongásomé), ezt a masnis Lalamagic felsőt már jó ideje kinéztem..


3. Sok-sok átalakító, kreatív projektet tervezek a ruhatárammal, ez az ötlet például egyszerű és mégis nagyon különlegessé teszi a legunalmasabb pulcsit is.


4. Szeretnék sok-sok különleges képkeretet és egy eseménydús, élménygazdag 2013-as évet! :)
Hasonló jókat kívánok nektek is, kedves olvasók!

2012. december 24.


Nagyon boldog, vidám karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves követőmnek!

2012. december 21.

Egyszerű és kreatív: tematikus bulik lehangoltság ellen


Egy kreatív programot ajánlok nektek a téli lehangoltság ellen: 
a barátaimmal nemezelős-forralt borozós estét szerveztünk. Ennek a lényege az volt, hogy az egyik barátom oktatta a nemezelés tudományát, a többiek pedig ekkor ismerkedtek először ezzel a tevékenységgel. Nekem ez a karácsonyfa az egyik első nemez alkotásom, emiatt egyenletlen a felszíne. Miután megszáradt, gyöngyökkel és a csúcsát hópehellyel díszítettem. Karácsonyfadísz lesz belőle. Szívesen vennék még részt ilyen programokban, közösségépítő, vidám, tartalmas programnak tartom a hideg téli estékre, ami által közelebb kerülhetünk egymáshoz és önmagunkhoz. 

2012. december 14.

Folt Bolt játék


Folt Bolt advent keretén belül hétfőn, 17-én ezekért a karácsonyfadíszekért megy majd a játék! A szív az egyik kedvenc virágmintás textilemből készült, a kedvenc csipkémmel, Tilda szalaggal, ráadásul levendulával töltve, így karácsony után a nyertes beakaszthatja a szekrényébe. A karácsonyfa keresztszemes, egy szív csúcsdísz az éke, és apró gyöngyök díszítik. Figyeljétek a Folt Bolt facebook oldalát!

2012. december 10.

2012. december 4.

Rénszarvas


Elkészült az első itthoni karácsonyfára szánt dísz is, egy púderrózsaszín rénszarvas.
A színe miatt, illetve a lágysága, az agancsának az ívei és a kedvenc csipkém miatt lett kedvenc.

2012. december 3.

Születésnapi kívánságlista

Új hónap, új kívánságlista. Az apropója most a közelgő születésnapom.
 Január elsején 25 éves leszek.
A tavalyi születésnapi kívánságlistámat szeretem visszalapozni, ugyanis így vagy úgy, de kivétel nélkül teljesültek a vágyálmok. Megpróbálok most is a realitás talaján maradni, és ez alapján szemezgetni.


Különleges, igényes, színes, szép, szeretném.


2. Postbook.
Három éve vezetek élménynaplót, és nagyon szimpatikus számomra az alkotók célkitűzése, valamint ennek a  teáscsészés füzetnek a bája, és miután a kezemben tarthattam a barátnőm postbookját, elhatároztam, hogy eljött az ideje annak, hogy nekem is legyen.


3. Párizs
Hogy ne csak tárgyak, élmény is szerepeljen a kívánságlistán.
Régóta vágyok Párizsba..

Általánosságban pedig sok-sok időt és programot szeretnék a barátaimmal és a családommal. Ez nem kívánságlistás dolog, így lesz és kész. :)

2012. december 2.

Szeretettel


Ez a két levendulapárna a nagymamámnak készült, mert viszonozni szeretném neki a kedvességét, hogy ültetett a kedvemért két hatalmas bokor levendulát. Az első termést le is szüreteltem, úgyhogy sok párna készülhet még, és meg kell hogy valljam, nagyon élvezem a készítésüket. Kiválasztani a megfelelő textilt, gondolkodni, hogy mivel díszíteném, játszani a színekkel és anyagokkal, szeretem ezt csinálni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...