2014. július 23.

A kevesebb több


A legújabb ékszertartó dobozkám díszítését nem vittem túlzásba, "a kevesebb több" elvet figyelembe véve. Az alapot lefestettem, lakkoztam, csipkével, kulccsal, masnival díszítettem. A tetejét egy madaras - virágos textillel borítottam be. 
Hogy tetszik?

Kövessetek facebook-on és pinterest-en is!

2014. július 20.

"Szabadság, szerelem, e kettő kell nekem!"

- Petőfi Sándor után szabadon.


Ezer éve szeretnék üveg kabosonos holmikat is készíteni, de egyik ragasztó sem bizonyult megfelelőnek a művelethez. Ez sem tökéletes, de most nagy az öröm, hogy ezt a különleges kitűző alapot is felhasználtam. Hogy úgy fogalmazzak, egy igazi ékszer készült, mert a korábbi ékszereim inkább varrással készültek, és rövidebb folyamat volt maga a dróthajlítás és társai. A végeredménynek örülök, egy barátnőm születésnapjára lesz. A madárról mindig a szabadságra asszociálok, valamint a kalandvágy, szeretet, szerelem, amiket eszembe juttat ez a kitűző. Azt hiszem, hogy a lányzó fő mottói ezek, így talán neki is tetszeni fog. 

Követhettek Pinterest-en, ahol közzéteszem a legújabb alkotásaimat, inspirációimat, valamint csatlakozhattok Facebook-on is!

2014. július 18.

Örömködés

Most, hogy több szabadidőm van, gyakran kutatok a kreatívos dobozaimban inspiráció után. Mindig rácsodálkozok arra, hogy mennyi félbe maradt ötlettel, elkezdett munkával találkozok. A mai bejegyzésben is ilyen holmikkal mutatok be.




Az egyik egy nemez fülbevaló a kedvenc okkersárga árnyalatomban. Vagy ezer éve nemezeltünk a barátaimmal, készült is egy s más, de ezek a bogyók most nyerték csak el végleges állapotukat. Szerelem, az elkészülés óta a fülemben csüngenek!

Fa csipeszek dekortapasszal való díszítése ezeréves tervem, és most, hogy minden szükséges alapanyag adott volt hozzá, meg is valósítottam. Így készül: fa ruhacsipeszre, dekortapaszra és alkoholos filcre van szükségetek. A dekortapaszt formára vágjátok, ráragasztjátok a csipesz mindkét oldalára, végül dobjátok fel egy motiváló mottóval!
Élménydús hétvégét kívánok nektek!

2014. július 7.

A vidámság madara


Az utóbbi időben a minden egyéb tevékenység nyert a kreatívkodással szemben. Röviden és tömören összefoglalva, túl vagyok a második diplomámhoz szükséges összes vizsgán, művészetterapeuta lettem :)
Megígérem magamnak, hogy az elkövetkezendő időkben több energiát szánok a kézműves tevékenységekre, mert annyira feltöltenek!
Ez a madárka vagy a ruhásszekrényem, vagy az ablakom éke lesz, még nem álmodtam meg, de egy biztos, tetszetősnek találom a kontrasztot, amit a régóta őrizgetett csipke és a vizsgák mellett lassan növekedő madárka színei váltanak ki egymásból.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...