2014. március 12.

Visszajelzés


Múlt héten meséltem, hogy találkoztunk az egyik kedvenc blogom, a Look fancy szerzőjével, Korinnával. A neki készített levendulapárna szerepel a legújabb 'Apró örömök' elnevezésű posztjában, nézzetek be hozzá! Örültem a találkozásnak, mert hihetetlen könnyen sikerült egymásra hangolódni, és nagyon jót beszélgettünk!

2014. március 11.

Gyűrűpárna


A blog facebook oldalán már írtam arról, hogy áprilisban férjhez megy az egyik legjobb barátnőm. Arra gondoltam, hogy valamilyen dekorációt szeretnék készíteni az esküvőre. A gyűrűpárnára esett a választásom, amihez folyamatosan gyűjtöttem az inspirációt. Kezdetektől egyértelmű volt, hogy letisztult, mindenféle giccsmentes gyűrűpárnát szeretnék, mert biztos vagyok abban, hogy a barátnőm is hasonló stílusú ruhát választ magának.
Holnap adom át személyesen, és reménykedek abban, hogy elnyeri a tetszését! A háttérben azt a fehér tulipánt láthatjátok, amit a négy éves Vendeltől kaptam a munkahelyemen nőnap alkalmából. Az élet szép.

2014. március 7.

Nőnap



A minap egy fiatalember SOS kéréssel fordult felém, miszerint textil borítékot szeretne készíttetni a barátnőjének, amelyben a nőnapi ajándékot fogja átadni neki. Rég készült már ilyen, és Feri más méretarányokkal szerette volna, mint a korábbi borítékok. Rövid tervezés után meg is voltam az új sablonnal. A lila színben megállapodtunk, a többi rám volt bízva. Úgy gondoltam, hogy a fehér hímzőcérna illik hozzá, így nem lesz annyira giccses az összhatás. A csudatextil madarakkal, madárkalitkával és virággal fabtextil-es szerzemény, ha jól emlékszek.

Egyszóval, kedves hölgyeim:
"Ha nő vagy, ne feledd: igazi varázslónak születtél, teremtő tündérnek. Ha valamit szeretnél, el fogod érni, meg fogod érinteni, elegendő vagy te magad, a lelked és a szíved." 
Sok boldogságot nekünk! 

2014. március 4.

Kicsi, színes tavasz - egy személyesebb írás


Talán észrevettétek már páran: januárban Budapestre költöztem. A döntésemnek ezer oka volt, amit most nem részleteznék, viszont azt elmondhatom, hogy nehéz volt megtalálni itt önmagamat. Elbagatellizáltam ezt a hatalmas változást, azzal nyugtattam magam, hogy ez nem nagy váltás, hiszen ugyanazt csinálom, mint Debrecenben: szociális munkásként dolgozok, művészetterápiát tanulok levelezőn, szabadidőmben meg koncertekre és irodalmi estekre járok. Viszont gyakran voltam mostanában frusztrált és egyszerűen nem éreztem magam jól a bőrömben. A minap, egy délután spontánul elmentem sétálni, és ezzel a színes csokorral értem haza. Este megvarrtam ezt a csipkevirágos-pöttyös levendulapárnát Korinnának, a Look Fancy bloggerének, mert meg szerettem volna lepni a személyes találkozás alkalmával. Hihetetlen boldog voltam utána egész este, másnap pedig felszabadultságot éreztem. Annyira szomorú, hogy gyakran elfelejtem, elfelejtjük, hogy mi az, ami a rohanó hétköznapokban feltölt bennünket: nekem az alkotás ilyen, hosszú távon egyszerűen rosszul érzem magam nélküle. 

2014. március 2.

Csodálatos 2014




Egyszerű és kreatív:

2014 csodás pillanatait idén is egy kis üvegcsében gyűjtöm, egy-egy rossz pillanatban nagyon sokat segít újra olvasgatni őket! A tavalyi üvegcse egészen megtelt, nekem nagyon sokat segített feleleveníteni az emlékeket, és rájönni, hogy rengeteg dolog van, amiért hálás lehetek! Elhatároztam, hogy ilyet minden évben fogok készíteni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...